

کسب و کار مناسب خودتان را پیدا کنید.
کار آفرینی معنای گسترده ای دارد و شما می توانید در هر حوزه ای به عنوان یک کارآفرین شناخته شوید. با این حال شما برای راه اندازی کسب و کار خودتان باید یک حوزه مشخص را انتخاب کنید و به فعالیت بپردازید.
۱- انتخاب کسب و کار متناسب شما .
انتخاب یک حوزه موفق از کسب و کار به تنهایی کافی نیست شما باید به کسب و کارتان علاقه مند باشید. کارآفرینی راه سختی است، بنابراین از شما می خواهیم تا توجه خود را بر روی چیزی که دارید ( مهارت، تجربه، دانش، مدرک، علاقه، سرمایه و … ) بگذارید.
۲- مشخص کنید که آیا شما برای راه اندازی کسب و کار خود نیاز به آموزش دارید .
شما نیازی به آموزش های رسمی برای کارآفرینی ندارید، اما این بدان معنا نیست که شما می توانید نقش آموزش را در راه اندازی یک کسب و کار و موفقیت در آن را نادیده بگیرید. برای مثال اگر شما می خواهید یک شرکت دانش بنیان را راه اندازی کنید نیازمند مشاوره خواهید بود و یا برخی از آموزش ها هستند که به عنوان یک کارآفرین نیاز دارید تا با آن ها آشنا شوید مانند: کار با کامپیوتر، راه اندازی وب سایت، بازاریابی محصولات، تبلیغات، حسابداری ، مدیریت و رهبری کسب و کار و … . با توجه به خاص بودن هر کسب و کار نیاز است تا شما پس از انتخاب نوع کسب و کارتان در همان زمینه آموزش های عمومی و تخثثی را ببینید تا بتوانید بیشترین موفقیت را از آن خودتان نمایید.
۳- برای کسب و کارتان برنامه ریزی کنید (Business Plan) .
قبل از اینکه کسب و کارتان را شروع کنید، باید یک بیزینس پلن یا طرح کسب و کار داشته باشید. یک طرح کسب و کار، اهداف شما و استراتژی شما برای دستیابی به این اهداف را، بیان می کند. این طرح برای جذب سرمایه گذاران همچنین اندازه گیری میزان موفقیت کسب و کار تان بسیار مهم است.
۴- مخاطبین / مشتریان هدف خود را شناسایی کنید (Target Market) .
هر کسب و کاری مشتریان خاص خود را دارد و مناسب همه نیست. سن، جنسیت، درآمد، نژاد و فرهنگ گروه مخاطب تان نقش عمده ای در تعیین نوع کسب و کار و محل راه اندازی آن بازی می کنند- باید بر اساس بیزینس پلن خود مشخص کنید که مخاطبان (مشتریان) هدف شما چه کسانی هستند و درگام بعدی سعی کنید تا هر آن چیزی که باعث جذب آنان می شود را جمع کنید و در کسب و کارتان به کار ببرید.
۵- شبکه ارتباطات (Networking) .
با وجودی که شبکه ارتباطی در تمام زمینه های کاری اهمیت ویژه ای دارد، اما مطمئنا برای کارآفرینان اولویت بسیار بالایی دارد. شبکه سازی به شناخت شما از افرادی برمی گردد که احتمالا مهارتی ها یا روابطی دارند و شما می توانید در کسب و کارتان از آن ها بهره ببرید. می توانید سرمایه گذاران بالقوه ای را از طریق شبکه خود بیابید که مسیر کار شما را هموار کرده و شتاب ببخشند.
۶- ایده خود را بفروشید (Sell Idea) .
مصرف کنندگان محصولات را می خواهند، اما دقیقا نمی دانند کدام محصول را انتخاب کنند. شغل شما به عنوان کارآفرین این است که مشتریان را قانع نمایید محصول شما بهترین گزینه خرید برای آن هاست. باید ویژگی منحصر به فرد و ممتاز محصول خود را پیدا کنید و سپس آن ها را بر اساس ارزش افزوده ای که دارد، به فروش برسانید.
۷- بازاریابی (Marketing & Advertising) .
هم زمان و در حین راه اندازی کسب و کار خود ، باید روی بازاریابی محصولات و یا خدمات خود کار کنید. ممکن است بهترین رستوران شهر را داشته باشید، اما هیچ کس نداند که رستوران شما راه افتاده است. اما اگر بتوانید بر روی توانایی های بازاریابی خود برای جامعه مخاطب تمرکز نمایید، بازاریابی به ترفندی بی بدیل تبدیل می شود. برای مثال، نسل جدید تبلیغات که بر روی رسانه های اجتماعی و فضای مجازی تمرکز دارد تا بر روی بیلبوردها در سطح شهر.