

- از داستان سرایی بپرهیزید.
کار اصلی مغز شما این است که خطر را کاهش دهد و پاداش را بیافزاید، بنابراین در موقعیتی که نتایج نامعینی دیده می شود – به ویژه وضعیتی که شما را سردرگم می کند- مغز تمایل به داستان سرایی دارد تا شما را مصون نگه دارد. داستان هایی که به شما کمک می کنند تا احساس پیروزی کنید.
هرگز این شغل را به دست نمی آوردم و به زودی در مورد نداشته ها و فقدان های ام صحبت می شود. اگر مدیر استخدام از من متنفر باشد چه می شود؟ چنین موقعیت های شغلی همیشه نصیب آدم هایی می شود که کسی را در اینجا می شناسد و یا ارتباطی دارد، من هیچ شانسی ندارم.
مغز شما همیشه داستان ها را در زمانی می بافد که نمی داند چه اتفاقی می افتد. بنابراین، اهمیت حیاتی دارد که شیوه تحلیلی مغز را درباره داستان سرایی بشناسید و با طرز داستان گویی آن آشنا باشید.
متوجه دغدغه های سرشار از ترس باشید و به خود فرصت دهید تا سلسله مراتب آن را برای لحظه ای در نظر بگیرید، و بعد به موقعیت واقعی بازگردید. تنها راهی است که می توانید اعتماد به نفس خود را در هنگام مصاحبه شکل دهید.
- بهترین حالت روحی
بهترین بودن به این معنی است که در بالاترین نقطه بازی قرار بگیرید، جایی که کمترین داستان سرایی، بهترین جریان ذهنی و احساس واقعی زنده بودن را دارید. زمانی که در محیط برگزاری مصاحبه حاضر می شوید، دو چیز رخ می دهند. اول، به سادگی از تمام چیزهایی که در یک لحظه وجود دارند، استفاده می کنید (مهارت ها، تجربیات، استعدادها، ذکاوتها، نقاط قوت، و بصیرت) و دوم، به اضطراب فرصت حضور نمی دهید تا بر روی اعتماد به نفس تان اثر بگذارد.
در یک مصاحبه شغلی، دو چیز در تلاشند تا به شما این احساس را بدهند که مسائل خوب هستند، که شما خوب هستید. نشستن بر روی صندلی با احساس عالی و داشتن روحیه ای برتر بدون حس نقصان و بر لبه پرتگاه بودن.
برای شناخت بهتر این احساس، این تمرین را به کار ببرید: بنشینید و چشم های تان را ببندید، خود را در احساسی غرق کنید که در مواجهه با مسئله دارید. ببینید که این احساس در کدام نقطه بدن دیده می شود- شاید در معده، یا در قفسه سینه یا نوک انگشت ها. منبع اصلی احساس را در بدن خود بشناسید. منبع جریان و قدرت آن را. سپس در زمانی مواجهه با آن به سرعت بر همان نقطه بدن خود تمرکز کنید تا به بهترین حالت ممکن برسید.
- نفس کشیدن
اصضطراب یک واکنش فیزیولوژیکی در برابر خطر است، پاسخی که به تپش قلب، عرق کردن کف دست ها، و هجوم افکار نامناسب می انجامد. در حالی که این واکنش ها می خواهند شما را در بر می گیرد، خوش شانس اید که موازنه گر داخلی دارید. راهی که شما را به سوی تجربه ای باثبات تر و پرتوان تر هدایت می کند: تنفس تان.
اگر قبل از مصاحبه، اضطراب شما را در بر می گیرد، به آرامی بر تنفس تان تمرکز نمایید. به دم و بازدم خود توجه کنید. به ورود و خروج هوا از بدن دقت نمایید. بر نفس ها تمرکز کنید و به احساسات خود گوش دهید، و در میان دم و بازدم مکثی کوتاه کنید.
در صورت اضطراب داشتن در زمان پر کردن فرم و بدی دست خط، به جای توجه به دم و بازدم، روی بازگشت آرامش تمرکز کنید. به مغز فرمان دهید تا افکار آرامی داشته و شخصیت تان را نشان دهد.
تمرکز کامل بر چرخه تنفسی، شما را به نقطه ای سوق می دهد که اعتماد به نفس کامل حضور دارد.
- رد شدن
همان طوری که مصاحبه جلو می رود، ممکنست که احساس کنید پذیرفته نمی شوید. به عنوان متقاضی شغل، نمی دانید که برای پست خالی مناسبید یا خیر. بنابراین شروع به پرسیدن سوالاتی می کنید که آیا کار اشتباهی انجام داده اید یا چیزی در شما می بینند که دوست ندارند و منجر به رد شدن تقاضای کاری شما می شود.حس شرمندگی موجب می شود تا خود را حقیر و نامناسب ببنید. این احساسات کاملا نامناسبند و برای عزت نفس شما مخرب هستند.
رد شدن اتفاق بزرگ و ترسناکی نیست. اگر از شما نخواهند که دوباره مراجعه کنید، پایان دنیا نیست. به این معنی نیست که شما به اندازه لازم خوب و مناسب نیستید.
اگر پیشنهاد کار دریافت نکنید، مهم نیست. باید تلاش دوباره کنید. آن را به عنوان قضاوتی علیه خودتان نبینید و مسئله را شخصی نکنید. آن را نشانه ای بدانید که دنبال شغل مناسب نرفته اید.
اجازه ندهید که حرفه ای ها ارزش شما را نادیده بگیرند.
- انسانی سازی فرآیند
ورود به یک مصاحبه با این تصور که آن ها می خواهند شما را قضاوت کنند، آسان است. گاهی وقت ها مصاحبه گران را به عنوان بدترین هایی می بینید که نیروی مهاجمی دارند و می خواهند شما را وادار به انجام اشتباهی کنند و سپس اشتباه را به رخ تان بکشند.
البته حقیقت این است که آن ها بر اساس رزومه و درخواست کاری ای که برای شان فرستاده اید، از شما دعوت به مصاحبه کرده اند. زیرا به نظرشان مناسب کار هستید و می خواهند از آن مطمئن شوند. مدیر استخدام مایل است تا از نزدیک به صحبت های تان گوش دهد و تجربیات شما را شفاهی بشنود.
چه بپذیرید و چه باور نکنید، آن ها می خواهند ببینند که چه کسی هستید و چه کاری می توانید انجام دهید. آیا با تیم کاری آن ها سازگاری دارید و با فرهنگ شان مطابقت می کنید. هدف آن ها برای پیشنهاد مصاحبه، شناخت ارزش افزودهای است که برای شان می آورید. پس در نظر بگیرید که می خواهند شغل را به شما بدهند و ببینند که چگونه با هم تطابق پیدا می کنید.
با به کار بستن پنج راهکار فوق، توانمندتر می شوید و مصاحبه های شغلی عالی را خواهید داشت. به جای هراس از مصاحبه، منتظر برگزاری آن باشید. بدانید که هم از منظر روحی و هم فیزیکی موفق می شوید.
1 دیدگاه. Leave new
راه حل های کاربردی معرفی کردین. امیدوارم بتونم انجامشون بدم.